VERWARD GEDRAG

 

MEER MELDINGEN, MEER ONBEGRIP

Gemeenten en woningcorporaties zien het aantal meldingen van overlast gevende en verwarde personen toenemen en ook de politie ziet al jaren een stijgende lijn in het aantal meldingen en incidenten. De mensen om wie het gaat, zijn soms onvoorspelbaar en onberekenbaar.

Er zijn uiteenlopende definities voor personen met verward gedrag. Vaak gaat het om afwijkend gedrag dat we niet goed begrijpen, wat soms gepaard gaat met agressie en zelfs kan leiden tot gevaarlijke situaties.

 

OMGAAN MET VERWARDE PERSONEN

In de training nemen we je mee in verschillende belangrijke leerprocessen en hoe je gedrag kunt herkennen en beïnvloeden. We leren je de signalen te herkennen van verward gedrag en hierin onderscheid te maken tussen mensen verward gedrag en mensen die onder invloed zijn van middelen.

WAT LEER JE

Je leert onderscheid te maken tussen verward gedrag en verward gedrag onder invloed en weet vervolgens de juiste communicatie in te zetten om de verwarde persoon echt te bereiken.

PROGRAMMA

  • Observatietechnieken: observeren en waarnemen
  • Leerprocessen en totstandkoming van gedrag
  • Communicatietechnieken: verbaal & non-verbaal
Viviana Sentel

Viviana Sentel

Sales Specialist

viviana@phlinq.com
06 11 98 51 31

Patrick Leenen

Patrick Leenen

Trainer

patrick@phlinq.com

[et_pb_wpt_gravityform gravityform_id=”gf-2″ _builder_version=”4.20.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/et_pb_wpt_gravityform]