QQQQQQ

QQQQQQ

Kwaliteit in opdrachten en projecten

Wij werken aan kwaliteitsverbeteringen in iedere functie die we bekleden. Of het nu gaat om technische diensten, beheer, kwaliteits- en verandermanagement, innovaties of advies. In de uitbesteding van interim opdrachten, kun je er van uit gaan dat we onze kennis en ervaring inzetten om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Met ons uitgebreide team aan flexibele arbeidskrachten leveren we ervaren en betrokken binnendienst medewerkers, WMO adviseurs, planners en servicemonteurs. Ook afdelingsmanagers, vestigingsmanagers en projectmanagers zijn beschikbaar voor iedere zorgaanbieder.

De functieprofielen kunnen voor korte of langere termijn worden ingevuld. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van aanvullend advies, ondersteuning bij ontwikkeling van processen, trainers, coaches en uiteraard Stigah gecertificeerde keurmeesters. Met Phlinq beschik je voor iedere opdracht over de benodigde expertise.

De juiste mensen voor jouw project

Met specialisten binnen alle zorgdomeinen zijn we flexibel in de inzet van kennis en ervaring voor diverse interim opdrachten. Al onze medewerkers beschikken over de benodigde certificeringen, passend bij hun expertisegebied en functieprofiel. Hun kennis wordt op peil gehouden door frequente bijscholing en eventueel beschikbare verdieping op hun vakgebied. We vullen tijdelijke functies in tijdens afwezigheid van medewerkers en denken mee bij complexe zorgvragen voor langdurige projecten. Wat de vraag ook is, Phlinq ondersteund zorgaanbieders bij het vinden van de juiste oplossing.

Projectmanagement van begin tot eind

Naast de inzet van ervaren medewerkers en projectmanagers, is het ook mogelijk projecten volledig uit te besteden. Denk onder meer aan opleidingstrajecten van medewerkers, het oplossen van lopende vraagstukken met betrekking tot interne processen en het uitvoeren van ingrijpende projecten als inventarisaties en schouwingen.
Phlinq stelt een team van deskundigen samen en voert het volledige project voor je uit. Van de eerste stappen om de wensen in kaart te brengen tot de evaluatie na afloop. We houden je op de hoogte van de vorderingen en sturen bij waar nodig.

Directe invulling van functies

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ