DE-ESCALEREND COMMUNICEREN EN HANDELEN

Deze training is dé kans om nog beter voor eigen veiligheid en voor die van anderen te zorgen. We bieden je de mogelijkheid om escalatie te voorkomen en in geval van escalatie te de-escaleren. Na de training heb je een “pakket veiligheid” op zak bestaande uit: praktische handvatten voor omgang met verwarde personen, kennis van leerprocessen en beheers je communicatie- en benaderingstechnieken.

VOOR WIE

Deze training is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het publiek domein en in hun dagelijkse werkzaamheden te maken hebben met agressie en verwarde personen.

DOOR WIE

De training wordt gegeven door mensen uit de praktijk die ervaring hebben met GGZ problematiek en verslaving in een ambulante setting. 

WAT LEER JE

We bespreken de oorzaken van verward gedrag en leren je onderscheid te maken tussen mensen onder invloed van middelen en mensen met verward gedrag door andere oorzaken. Op basis van dit onderscheid leren we je gericht te communiceren en handelen.

 

PROGRAMMA DE-ESCALEREND COMMUNICEREN & HANDELEN

  • Leerprocessen en totstandkoming van gedrag
  • Communicatietechnieken: verbaal & non-verbaal
  • Conflicthantering en de-escalatie
  • Observatietechnieken: observeren en waarnemen
Viviana Sentel

Viviana Sentel

Sales Specialist

viviana@phlinq.com
06 11 98 51 31

Patrick Leenen

Patrick Leenen

Trainer

patrick@phlinq.com

[et_pb_wpt_gravityform gravityform_id=”gf-2″ _builder_version=”4.20.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” locked=”off”][/et_pb_wpt_gravityform]